Hoe eens een klein bedrijf tot grote prestaties komt.

Een goed product begint bij de kwaliteit van de mensen die er werken en Ladessa is trots op haar team van medewerkers (m/v).

Inkoop

De basis van het product bepaald het eind resultaat en de inkoop van Ladessa selecteert haar toeleveranciers op basis van een aantal zeer strenge criteria, die nauwlettend gevolgd wordt door onze kwaliteitdienst. Wij zijn trouw aan onze leveranciers, zijn onze partners die onze specifieke wensen kennen. Het aankopen van voordeelpartijen is dan ook niet ons ding.

Kwaliteitsdienst

Het waakzame oog van het bedrijf, waarbij alle activiteiten samenkomen in ons BRC- & IFS gecertificeerd kwaliteitssysteem, van inkoop tot het aanleveren bij de klant, alles wordt geverifieerd en gevalideerd. Ons assortiment vraagt om een pro actieve rol in de kennis van wetgeving en microbiologie, kwaliteit, hygiëne en een verantwoord product staat bij ons hoog in het vaandel.

Administratie

Een team van ambitieuze mensen, die dagelijks de gehele boekhouding en financiën onder haar beheer heeft. Zij werken met de meest complete software progamma’s, waaronder ook EDI.

Verkoop

Bestaande uit verkoopbinnendienst en buitendienst, een afdeling vol hectiek en passie, die dagelijks klaar staan voor onze relaties, om alle orders in goede banen te leiden. Maar ook consumenten graag te woord staan met het verstrekken van de juiste informatie. Uit metingen is gebleken dat Ladessa heel veel vaste afnemers (consumenten) heeft en gelukkig groeit dit aantal jaarlijks.

Productie

In onze productie worden dagelijks verse grondstoffen aangeleverd die onder zeer strenge condities worden ingekocht en gecontroleerd. Van alle aanleveringen worden er contramonsters op voorraad gehouden.

De deegmakerij, de afvul- en de inpakafdeling zijn het hart van het bedrijf, hier gebeurd het. Recepten worden met grote zorg bereid en afgevuld in de High-care productieafdeling waar strikte voorschriften gelden.

Een team van vers specialisten start ’s nachts met de productie van verse filet, die met een minimale doorlooptijd, met een diversiteit aan garneringen en in verpakkingsformaten. Ladessa levert just in time, dus geen voorraden. Wat vandaag besteld wordt, wordt morgen uitgeleverd. Verser kunt u het bijna niet krijgen.

De missie van ons productieteam; De lekkerste en meest verse filet, likkepot en overige heerlijke spreads te produceren, vanuit de beste ingrediënten.